Χειρουργός Ουρολόγος • Ανδρολόγος

Dr. Σπηλιόπουλος Ν. Παναγιώτης, MD

Βιογραφικό Ιατρού

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε με τον ιατρό ή κλείστε ραντεβού.

Ο ΙΑΤΡΟΣ

Σπηλιόπουλος Ν. Παναγιώτης

Ο Παναγιώτης Σπηλιόπουλος είναι ιατρός Ουρολόγος με πλούσια, δεκαετή κλινική εμπειρία (ΕΣΥ, Κρατικό Νίκαιας) και εκατοντάδες επιτυχημένες χειρουργικές επεμβάσεις στο ενεργητικό του.

Η επιλογή της ειδικότητας της Ουρολογίας από εκείνον, βασίστηκε στο γεγονός πως αποτελεί μία χειρουργική ειδικότητα που παραδοσιακά πρωτοπορεί στη χρήση νέων ιατρικών τεχνολογιών όπως είναι η ενδοσκοπία, τα Laser και η ρομποτική χειρουργική.

Eίναι Επιστημονικός Συνεργάτης του Νοσοκομείου “Υγεία”, Επιμελητής του Νοσοκομείου “Μητέρα” & Επιστημονικός Υπεύθυνος του Πολυϊατρείου Health Spot Περιστερίου αλλά διατηρεί και ιδιωτικό ιατρείο στην περιοχή της Αγ. Βαρβάρας. 

Ως μέλος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας, της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας (European Association of Urology) και του Endourological Society, ο ιατρός μένει πάντα ενημερωμένος για ό,τι πιο σύγχρονο αφορά στην ειδικότητά του. Φροντίζει να στέκεται δίπλα στους ασθενείς, ακούγοντας προσεκτικά τις ανάγκες και ανησυχίες τους τόσο κατά τη διάρκεια της διάγνωσης όσο φυσικά και κατά την περίοδο θεραπείας τους.

Είναι σύζυγος και πατέρας τριών παιδιών, μιλάει αγγλικά, ιταλικά και σουηδικά ενώ είναι λάτρης των επιστημονικών και κυρίως ιατρικών βιβλίων. Μάλιστα έχει συμμετάσχει στη συγγραφή του βιβλίου «3000 Ερωτήσεις Αξιολόγησης στη Σύγχρονη Ουρολογία». Το βιβλίο αφορά σε ερωτήσεις κι απαντήσεις, από όλο το φάσμα της ουρολογίας. Σκοπός του συγκεκριμένου βιβλίου είναι η αυτοαξιολόγηση και η εμπέδωση της γνώσης. Τα κεφάλαια στα οποία συμμετείχε επιστημονικά ο Παναγιώτης Σπηλιόπουλος είναι Ανατομία Κοιλίας, Συγγενείς Παθήσεις νεφρών – κάλυκων – ουρητήρα, Καρκίνος Ουροδόχου κύστης, Εκτροπές ούρων, Ειδικές λοιμώξεις, Σύνδρομο επώδυνης κύστης.

«Η ουρολογία αποτελείται από μία ποικιλία υποειδικότητων και εξειδικεύσεων, που μπορεί να διαλέξει να ασχοληθεί ένας γιατρός, ώστε να βρει το αντικείμενο που τον συναρπάζει ή τον εμπνέει και με το οποίο μπορεί τελικά να βοηθήσει τους ασθενείς του. Δίνω τη λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί, μέσα από μία ειλικρινή κι ανθρώπινη προσέγγιση».

Γιατί να μας επιλέξετε

Μας αρέσει να ακούμε προσεκτικά τον ασθενή, δίνοντας βάση σε όλες τις λεπτομέρειες της περιγραφής των συμπτωμάτων του, λαμβάνοντας υπόψιν τόσο τις σωματικές όσο και τις ψυχολογικές επιπτώσεις που επηρεάζουν συνολικά την ποιότητα ζωής του.

Η επαρκής ενημέρωση σε θέματα αντιμετώπισης επιτρέπει στον ασθενή να επιλέγει συνειδητά, μαζί με τον γιατρό του, ανάμεσα σε όλο το φάσμα των σύγχρονων θεραπευτικών επιλογών.

Διαθέτουμε

σημαντική εμπειρία με εκατοντάδες επιτυχημένες χειρουργικές επεμβάσεις

Γνωρίζουμε

πως να αναβαθμίσουμε την ποιότητα της ζωής του ασθενούς

Δίνουμε

άμεσες λύσεις

Τηρούμε

μία ειλικρινή κι ανθρώπινη προσέγγιση

Πιστοποιήσεις του ιατρού

Ομιλίες

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

Ιατρείο

Ο Παναγιώτης Σπηλιόπουλος είναι Επιστημονικός Συνεργάτης του Νοσοκομείου “Υγεία”, Επιμελητής του Νοσοκομείου “Μητέρα” & Επιστημονικός Υπεύθυνος του Πολυϊατρείου Health Spot Περιστερίου αλλά διατηρεί και ιδιωτικό ιατρείο στην περιοχή της Αγ. Βαρβάρας. 

Είναι ένας χώρος μοντέρνος και εξοπλισμένος και η λειτουργία του διέπεται από τις βασικές αρχές του ιατρού, ώστε με τη σημαντική εμπειρία εκατοντάδων επιτυχημένων χειρουργικών επεμβάσεων και γνωρίζοντας πως να αναβαθμίσει την ποιότητα της ζωής του ασθενούς να δίνει άμεσες λύσεις
τηρώντας πάντα μία ειλικρινή και ανθρώπινη προσέγγιση.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε με τον ιατρό ή κλείστε ραντεβού.